< In voorbereiding

CPO De IJlanders

Op kavel 13 van Centrumeiland in IJburg realiseren wij CPO De IJlanders. Het woongebouw De IJlanders is gelegen in de prachtige waterrijke omgeving van natuurgebied IJmeer. De woningen van De IJlanders zijn karakteristiek, duurzaam, energieneutraal en klaar voor de toekomst. En dat op Centrumeiland, hét zelfbouweiland van Amsterdam. Hier dragen de bewoners allemaal bij aan de uitstraling van de wijk.

Opdrachtgever: CPO De IJlanders

 

Architect: BURO Ruim

 

Proces: Urban Fabric Development

 

Bekijk andere projecten

REITDIEPSTRAAT
Aan de Reitdiepstraat in Utrecht gaat Van Bekkum voor de Utrechtse woningcorporatie Bo-Ex 156 sociale huurwoningen realiseren. Het project omvat een combinatie van appartementen en grondgebonden woningen.
 
LAAK 3.9
Van Bekkum ontwikkelt aan de rand van Vathorst, in Laak 3, 30 klein- tot middelgrote appartementen (ca. 40 - 70 m2) en een commerciele ruimte. Een gevarieerd aanbod van eigentijdse woningen met o.a. zeer speelse plattegronden, gezamelijke en individuele buitenruimte, ...
 
DE PASTORIETUIN
In de dorpskern van Voorthuizen ontwikkelt en realiseert Van Bekkum 25 appartementen variërend van 50-80 m2. Het plan bevindt zich tussen de Hervormde Kerk en het pastoriebos in Voorthuizen.
 
 
 

Op zoek naar betrokken bouwers?


Of volg ons op social media