< Opgeleverd

Hogebrug

Het project bestaat uit twee deelplannen van in totaal zes woontorens, direct aan het Amsterdam-Rijnkanaal in Maarssen. Deze luxe woontorens zijn in jaren '30 stijl ontworpen en krijgen een gebruiksoppervlakte van circa 120 tot 190 m2.
2011

De woontorens zijn volledig onderkelderd, waar parkeerplaatsen voor auto's en bergingen gesitueerd worden. Op dit moment realiseren wij het eerste deelplan Winterhaven I+II, bestaande uit twee woontorens van 6 respectievelijk 9 appartementen. 
Het tweede deelplan is nu in de verkoop en telt 30 appartementen, verdeeld over vier woontorens. Deze woontorens, Greenport I+II en Southport I+II, liggen aan de andere zijde van de Hogebrug in Maarssen. 

 

Opdrachtgever: Maatschap Maarsser Bruglocaties, Nieuwegein,
bestaande uit:
·Ballast Nedam Ontwikkelingsmaatschappij BV, Nieuwegein
·Delta Lloyd Vastgoed Ontwikkeling BV, Amsterdam
·Phoenix Bouwontwikkeling BV, Hilversum

·Kondor Wessels Projecten BV, Rijssen
Architect: Kokon architectuur & stedenbouw, Rotterdam
Realisatie: bouwonderneming van bekkum | houten bv

 

Bekijk andere projecten

MONNICKENHOF
In de Amersfoortse wijk het Bergkwartier heeft Van Bekkum in opdracht van Schipper Bosch acht ruime twee-onder-een-kapvilla's gerealiseerd. Meer informatie over dit unieke project:
 
OMEGA ONDERNEMERSCENTRUM
Nieuwbouw kantoorgebouw met meerdere kleinschalige kantoorappartementen. Het Omega Ondernemerscentrum is een flexibel kantoorcomplex dat is gelegen tussen Amersfoort en Nijkerk. Het complex is zo gelegen dat het prominent zichtbaar is bij het aanrijden vanuit zowel Amersfoort als ...
 
ACHTER DE ARNHEMSE POORTWAL
Nieuwbouw van 15 appartementen, 2 bedrijfsruimten en 3 garages 2006
 
 
 

Op zoek naar betrokken bouwers?


Of volg ons op social media