Van Bekkum ontwikkelt projecten, bouwt woningen en kantoren in alle soorten en maten en renoveert ook nog eens kerken, scholen en monumenten.

 

Werken bij Van Bekkum betekent werken bij een dynamisch en (h)echt familiebedrijf waar een oersterk wij-gevoel heerst. Wij werken informeel maar ook gestructureerd. Wij hebben een actief opendeur beleid door alle lagen van de organisatie. Je loopt net zo makkelijk bij de directie binnen als bij onze werkplaats. 

 

Werken bij Van Bekkum betekent ook werken aan een uiteenlopende diversiteit aan projecten. Wij willen van alle markten thuis zijn. Zo kan het zijn dat je het ene moment aan de renovatie van een kerk werkt en het volgende moment aan de nieuwbouw van 40 woningen.

Door het prettige werkklimaat, de mooie projecten, groot maar niet té groot, en leuke gemotiveerde collega's kent Van Bekkum lange dienstverbanden.

Zo onderschrijft ook collega Wilgo:

 

"Werken bij een zeer prettig, transparant en collegiaal familiebedrijf. Niet voor niets zijn vele collega’s hier al tientallen jaren werkzaam.

Ooit begonnen als stagiair en doorgegroeid naar manager bouwteams en nog altijd met veel plezier en enthousiasme. Werken bij Van Bekkum geeft je vrijheid en mogelijkheden om door te groeien."

 

Kom jij ons versterken? Zie hieronder onze actuele vacatures. Staat jouw baan er niet tussen? Wij komen graag in contact met gemotiveerde kandidaten die met ons mee willen bouwen aan een mooie toekomst. 

"Werken bij een zeer prettig, transparant en collegiaal familiebedrijf."
Wilgo, manager bouwteams

Vacatures

Assistent uitvoerder  Lees meer ›
Uitvoerder van de toekomst, opgelet! Wij kunnen elkaar versterken.

Allround timmerlieden  Lees meer ›
Timmerlieden met lef, opgelet! Van Bekkum heeft een kans uit duizenden voor je.

Op zoek naar betrokken bouwers?


Of volg ons op social media