Al een eeuw lang zijn wij bij Van Bekkum toegewijd aan het ontwikkelen van projecten, het bouwen van woningen en kantoren in alle vormen en maten, en het renoveren van kerken, scholen en monumenten. Als een gevestigd familiebedrijf in Amersfoort zijn wij trots op onze rijke geschiedenis en het feit dat we tot de meest gewaardeerde werkgevers in de regio behoren.

 

Bij Van Bekkum maak je deel uit van meer dan alleen een team; je wordt opgenomen in onze familie. Een familie waarin het 'wij-gevoel' de ruggengraat vormt van ons succes. Onze informele, maar gestructureerde werkomgeving moedigt aan tot openheid op alle niveaus. Of je nu ideeën deelt met het management of de handen uit de mouwen steekt in de werkplaats, bij Van Bekkum staan alle deuren altijd open.

 

Wij geloven in veelzijdigheid, wat betekent dat je bij ons de kans krijgt om te werken aan uiteenlopende projecten. Of je nu meewerkt aan het restaureren van een historisch monument of betrokken bent bij de bouw van een eigentijds woningproject met 40 woningen, elke dag is een nieuw hoofdstuk.

 

Ons aangename werkklimaat, de indrukwekkende projecten, de omvang van ons bedrijf - groot genoeg voor impact, maar klein genoeg voor persoonlijke betrokkenheid - en niet te vergeten, de inspirerende collega's, maken Van Bekkum tot een plek waar carrières bloeien en langdurige samenwerkingen tot stand komen.

 

Laat collega Wilgo het bevestigen:

 

"Werken bij een zeer prettig, transparant en collegiaal familiebedrijf. Vele collega’s zijn hier niet voor niets al tientallen jaren werkzaam. Ooit begonnen als stagiair en doorgegroeid naar manager bouwteams, werk ik nog altijd met veel plezier en enthousiasme. Werken bij Van Bekkum geeft je de vrijheid en mogelijkheden om door te groeien."

 

Bij Van Bekkum maken we van werk een avontuur en een kans om samen te bouwen aan een veelbelovende toekomst. Sluit je aan bij ons team en ontdek de kracht van een eeuw ervaring, innovatie en samenhorigheid.

"Werken bij een zeer prettig, transparant en collegiaal familiebedrijf."
Wilgo, manager bouwteams

Vacatures

Projectleider  Lees meer ›
Projectleider met visie, opgelet! Samen kunnen we bouwen aan een succesvolle toekomst.

Uitvoerder  Lees meer ›
Uitvoerder met daadkracht, opgelet! Laat jouw vakmanschap bij ons schitteren.

Assistent uitvoerder  Lees meer ›
Uitvoerder van de toekomst, opgelet! Wij kunnen elkaar versterken.

Allround timmerlieden  Lees meer ›
Timmerlieden met lef, opgelet! Van Bekkum heeft een kans uit duizenden voor je.

Op zoek naar betrokken bouwers?


Of volg ons op social media