Het komt zoals het komt en het gaat zoals wij ermee omgaan: trots, betrokken en vol lef. Dat is Van Bekkum. Dat is nu zo, maar eigenlijk is dit sinds 1923 het geval.
André van Bekkum, directeur

Al ruim 99 jaar trots

Al meer dan 99 jaar bouwen wij de mooiste projecten. Amersfoort en omgeving proberen wij elke dag een beetje mooier te maken.
Lees meer
 

Betrokken bouwers

Van Bekkum neemt bij voorkeur plaats in het bouwteam. Op die manier kunnen wij onze kennis en ervaring het meest optimaal inzetten voor een succesvol eindresultaat.
Lees meer
 

Projecten vol lef

Van Bekkum wordt vaak benaderd als het ‘net even anders moet’. Alhoewel we heel goed uit de voeten kunnen met standaard bouw, worden we helemaal blij als het net even anders moet of kan.
Lees meer

Van Bekkum bouwt

In voorbereiding

 

In uitvoering

 

Recent Opgeleverd

 

In voorbereiding

WEST.
Van Bekkum Projecten ontwikkelt op een prachtige locatie in de Laakse Tuinen 9 luxe appartementen, een uniek penthouse, 3 vrijstaande woningen en vier 2-onder-1 kap woningen waarvan twee levensloopbestendig. De grondgebondenwoningen liggen allemaal aan het water en hebben ...
 

In uitvoering

DISTLE ROAD HOUSE
In opdracht van Van der Vorm Vastgoed realiseren wij in Amsterdam Noord 25 huurappartementen, een gemeenschappelijke- en een commerciele ruimte. De appartementen worden turn-key opgeleverd. Het project is ontwikkeld door Urban Fabric Developement.
 

Opgeleverd

CPO SOESTERHOF
Op de Wagenwerkplaats in Amersfoort, tussen het Soesterkwartier en het spoor ontwikkelt CPO vereniging Soesterhof een nieuwe buurt met 42 woningen. Het betreft 30 koopwoningen en in samenwerking met woningcorporatie Omnia worden 12 sociale huurwoningen gerealiseerd. De ...
 

Op zoek naar betrokken bouwers?


Of volg ons op social media